Leuk om kennis te maken!

Ik houd van (lokale) politiek, Amsterdam en het ondernemerschap. 

Op deze pagina lees je meer over mij. Wie ik ben en wat mij drijft. Heb je een vraag voor mij? Neem dan contact op!

De afspraken die wij met elkaar maken om onze samenleving goed te laten functioneren fascineren mij. Daarom heb ik Algemene Sociologie en Staats- en bestuursrecht aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd om die afspraken (en hoe zij tot stand komen) nog beter te leren begrijpen. 

Ik ben gespecialiseerd in gemeenterecht en stedelijke vraagstukken.

Welke grenzen kunnen of moeten er aan de vrijheid van het individu gesteld worden om het samenleven van mensen mogelijk te maken?

De zoektocht naar het antwoord op die ‘filosofische’ vraag is één van mijn belangrijkste drijfveren. De liberale intellectuele traditie biedt daarvoor een belangrijk startpunt. Maar het antwoord ligt niet verscholen in het filosofische maar in het alledaagse. In de gesprekken die wij met elkaar hebben. In onze dromen en ambities. En hoe wij onze levens vorm willen geven.

Ik ben actief binnen de VVD als Stadsdeelcommissielid in Amsterdam-West. Daarnaast zit ik in de ledencommissie van de VVD Amsterdam. Ik ben ook actief voor het thematisch netwerk Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).

Ik geloof dat men de wereld kan verbeteren dankzij ondernemerschap. Door kritisch te kijken naar hoe het nu gaat en plannen te maken hoe het (nog) beter kan.

Mijn kantoor zit op de Herengracht 420 in Amsterdam. Het ‘clubhuis’ van tientallen ambitieuze ondernemers.